Мешканка Єкатеринбурга (Росія) Анастасія отримала повістку за покійного сина Сергія. Дитина померла у віці 2,5 роки.

Про це пише місцевий російський портал Е1.

Хлопчик помер 2009 року від водянки головного мозку. Як зазначають журналісти, жінка тяжко пережила смерть сина, а тепер отримала повідомлення з військкомату на ім'я Сергія з вимогою з'явитися на призовний пункт 26 січня о восьмій ранку.

Повістку передали не під розпис, а просто кинули до поштової скриньки в будинок матері Анастасії.  Жінка зателефонувала своїй дочці та розповіла про повідомлення.

«Мені зателефонувала мама з тривожним голосом: я не знаю, як тобі це сказати. Прийшла повістка. Я була здивована: яка повістка? Старший син проживає зі мною, і повістка має прийти на нашу адресу. Але вона пояснила, що повістка прийшла на Сергія І тут мене просто накрило», — поділилася жінка.

Вона здивувалася, що у військкоматі за тринадцять років не змогли поновити бази даних.

«У військкоматі сказали, що відомості їм подає паспортний стіл. Ми точно передавали туди дані про смерть сина», — сказала росіянка.

Нагадаємо, 26 грудня Національне антикорупційне бюро проводить обшуки у Дніпрі щодо фітнестренерки Яни Хланти, яка пов’язана з головою Дніпропетровської ОВА Валентином Резніченком.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ