У четвер, 29 липня, в Одесі стався вибух у поштоматі «Нової пошти». Сьогодні ж рвонуло і у відділенні цього підприємства, яке розташоване у Києві.


Надзвичайна подія сталася на Миколаївській дорозі, 170а в відділенні «Нової пошти», яке примикає до супермаркету «АТБ», повідомляють ЗМІ.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НПУ в Одеській області. Було встановлено, що вибух відбувся через спрацювання саморобного пристрою. Він складався з електротаймера, акумуляторної батареї, петарди, паперу і поліетилену. Залишки пристрою вивчать на експертизі.

Фото - Думська

Правоохоронці зазначили, що в результаті події ніхто не постраждав. Поліцейські мають намір визначити обставини події та осіб, які можуть бути причетні до вибуху.

Додамо, що сьогодні аналогічний випадок стався в Києві. На проспекті Оболонському, 1Б в будівлі ТРЦ «Дрім Таун №1» вибухнув поштомат «Нової пошти». В результаті події ніхто не постраждав.

У пресслужбі поліції Києва додали, що з комірок пошомату здетонував саморобний пристрій на основі піротехнічних виробів. Було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає тюремний термін від трьох до десяти років.

ІА "Вголос": НОВИНИ