В Україні у другу неділю травня традиційно відзначають День матері. Цьогоріч це свято припадає на 12 травня.

ІА «Вголос» підібрав привітання з нагоди свята.

Найдобріша, найкраща матусю рідненька! В цей день ми вклоняємось дуже низенько. За сонечко ясне, за серце прекрасне, За те, що добром зігріваєте нас, За те, що в щасливу і скрутну хвилину Ми можемо всі прихилитись до вас. Хай вас обминають невдачі та грози, Нехай лиш від сміху з'являються сльози, Міцного здоров'я з роси і води, Бадьорість та настрій хай будуть завжди.
***
Спасибі за ласку, за щире тепло Недоспані ночі, турботи й добро. Здоров'я міцного Вам зичимо щиро, Любові і радості, злагоди й миру!
***
Слів чудових безліч хочеться сказати І всього багато щиро побажати, Скільки є на світі квітів, а на них роси, – Стільки зичимо Вам щастя, радості завжди!
***

В День Матері бажаю Краси, насолоди І вічної вроди! Від Бога – здоров’я, Сил – від природи! Тепла і натхнення, Любові і сміху, Від рідних і друзів – Безмежної втіхи!

***

Xай молодість Твоя ще довго квітне, Нехай усмішка сяє на вустах. І лиш хороше, лагідне, привітне Тобі в житті перетинає шлях.

***

І сняться часто зорі голубі І мама на порозі біля хати. За все, що маю, мамо, дякую Тобі! За все, що маю і що буду мати!

ІА "Вголос": НОВИНИ