Про це пише головний редактор «Цензор.Нет» Юрій Бутусов у «Facebook».

«Іван Іванович» Аврамов в Україні – як символ безкарності ОЗУ Януковича. За даними джерел «Цензор.Нет», в Україну повернувся один із найодіозніших «смотрящих» Януковича, який досі не в розшуку. Він був головним «схемщиком» головного президентського «наглядача», інкасатором усіх тіньових фінансових схем, які будувала «сім'я» в тих галузях економіки, де Янукович віджимав фінансові потоки силами кримінальних угруповань», – розповів він.

Журналіст зазначив, що Аврамов разом з іншим діячем епохи Януковича – Юрієм Іванющенком – є справжніми «авторитетами» зі своїм статусом у кримінальному світі, а для вирішення своїх питань вони залучали наймані бандитські угруповання, які не зупинялися ні перед будь-яким свавіллям. Він назвав їх «символами бандитської економіки Януковича».

При цьому, за словами Бутусова, «Іванющенко потрапив під санкції ЄС, він у розшуку і в Україні. А ось Аврамов не в розшуку. До нього немає претензій».

 

"Иван Иваныч" Аврамов в Украине - как символ безнаказанности ОПГ ЯнуковичаПо данным источников "Цензор.Нет", в Украину...

Опубліковано Юрієм Бутусовим 2 лютого 2016 р.

ІА "Вголос": НОВИНИ