В Ужгороді перед виступом музичного гурту «Мистецький український рух» (МУР) співробітники ТЦК мобілізували весь технічний персонал команди.

Про це йдеться в офіційній заяві МУР в Instagram.

Попри це, концерт відбувся з двогодинною затримкою, про що гурт повідомив на своїй сторінці в Instagram. Ситуацію також прокоментували в Закарпатському обласному ТЦК та СП.

Гурт МУР перед своїм виступом в Ужгороді 18 вересня повідомив у Мережі про мобілізацію технічних працівників колективу.

«ТЦК мобілізували весь технічний склад нашої команди. Перед виставою в Ужгороді зараз. Актори збирають декорації, організатор туру стає за світлову пушку, кабелі звуку підʼєднують до місцевої системи, що робити далі по туру – ми не знаємо. Але ми дізнаємось. І вирішимо це питання. Вистава відбудеться за планом», − йшлося в заяві.

Зрештою прем'єра реп-мюзиклу таки відбулася, але із затримкою в кілька годин.

«Всупереч тому, що ми були без технічної команди, які з честю прийняли присягу – ми своїми силами змогли побудувати все, хоч із затримкою майже у дві години», − зазначили в гурті МУР після свого виступу.

На ситуацію відреагували у Закарпатському ОТЦК та СП. В коментарі виданню zaholovok.com.ua там повідомили, що інформація від гурту МУР не є цілком правдивою. Зазначається, що військкоми діяли в межах своїх повноважень.

ІА "Вголос": НОВИНИ