Про це на своїй сторінці у Facebook написала волонтер Ольга Олександрівська.

«Коли запитали, навіщо, капітан відповів, що така його примха. Курсантів у свій вихідний, в мороз, після кількагодинного прибирання снігу вивели за територію частини і наказали робити зупинку зі снігу. А потім додати з боків по протитанковій башті. Зі снігу. Курсанти зробили їх у вигляді равликів на честь прізвища «креативного» капітана УЛІТКО», - розповіла дівчина та додала фото «снігової зупинки», створеної курсантами.

Вона також пояснила, що відмова курсантів могла б бути рівнозначною з невиконанням наказу старшого за званням і, зокрема,  спричинила б  догани зі зняттям зарплати.

Також волонтерка написала, що згодом капітана направили в обласний наркологічний центр для перевірки на вміст алкоголю, якого в крові військового не виявили. Втім курсанти  дійшли до висновку, що капітан таки був напідпитку. «Стан сп'яніння - суб'єктивний висновок курсантів, зроблений з голосу капітана по телефону та з логічності його наказу. Суті це ажніяк не змінює», - зазначила у своєму дописі Ольга Олександрівська.

-

ІА "Вголос": НОВИНИ