Нардеп Мураєв 7 червня в ефірі одного з телеканалів заявив назвав Олега Сенцова, незаконно засудженого у РФ, терористом, заявивши, що він «готував теракти і вибухи».

«Найкраще покарання для покидьків, особливо з депутатськими мандатами – їх повне ігнорування. І моральне, і практичне. І не варто навіть згадувати їхні імена – це тільки підвищує їм впізнаваність. #повнийігнор», – написав співак.

Вакарчук пояснив, що покидьки для нього – «морально-етична категорія».

«Злочинець – це раціональна категорія, що зв'язана з відношенням до закону. Покидьок – це морально-етична категорія. Злочинців треба садити в тюрми. А покидьків-ігнорувати. А не обирати їх до влади», – наголосив Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, екс-регіонал, нинішній голова політради партії «За життя» Євгеній Мураєв заявив, що український політв'язень Олег Сенцов готував підпали та вибухи.

Віце-спікер ВРУ Ірина Геращенко під час нинішнього пленарного засідання Парламенту заявила, що нардеп Євгеній Мураєв повинен вибачитися перед українським народом та Верховною Радою за заяву про те, що незаконно ув'язнений в РФ український режисер Олег Сенцов – терорист.

Як відомо, 14 травня незаконно засуджений в РФ Олег Сенцов почав безстрокове голодування, вимогою якого є звільнення українських політв'язнів. 

Політв'язень Олег Сенцов сказав, що голодуватиме навіть до фатального кінця.

ІА "Вголос": НОВИНИ