Астрологи назвали 3 знаки Зодіаку, яких скоро зрадять.

Про це пише slovofraza.

Овен

На жаль, астрологічний прогноз вказує на те, що Овен власними руками ризикує зруйнувати щастя. У відносинах ви часом не стримуєте негативні емоції,через що активно критикуєте другу половинку або поводитеся вкрай агресивно і грубо. Довго терпіти людина не зможе і в травні вирішить змінити вас або відразу кине. І прикро те, що ви дійсно любите цю людину, і намагаєтеся викладаєтеся у відносинах. Але паралельно з цим атакуєте його негативом, вічними причіпками, легковажністю і нестабільністю в емоційному плані. Тому його зрада стане швидше покаранням за ваше неправильне поводження. Овен, звичайно, це зрозуміє і спробує змінитися, щоб зберегти відносини, але буде пізно. Друга половинка вже сильно прив'яжеться до коханця на стороні і не зможе від нього відмовитися. Адже саме та людина дасть ласку, тепло і турботу, яких не діставалося від вас. Як бути? Залишиться лише зробити висновки і не повторювати помилок у таких відносинах.

Близнюки

Знак зодіаку Близнюки – неймовірно влюбливий і відкритий партнер. Однак ви настільки відкриті, що вам складно втриматися на одному місці і присвячувати всю свою увагу єдиній людині. Тому намагаєтеся охопити своєю любов'ю як можна більшу кількість людей. Вашу другу половинку це не влаштує. Зодіакальному представнику варто морально приготуватися до того, що в травні дізнаєтеся про зраду. Причиною послужить ваше байдужість, вічна відсутність або ж якась образлива фраза, яка і змусить партнера шукати розради на стороні. Зрада стане помстою за вашу поведінку і друга половинка навмисно це зробить. Правда, після того, що сталося партнер може покаятися і пояснити, що любить вас, але не отримує такої ж віддачі у відповідь. Але гороскоп каже, що Близнюки навряд чи знайде в собі сили пробачити, а зрада стане сильним ударом. Ви ще довгий час будете з недовірою ставитися до протилежної статі.

Риби

Риби – єдиний знак зодіаку в цьому списку, який не заслужив такого ставлення. Ви обожнюєте другу половинку і славитеся умінням пристосовуватися. Ваш рівень адаптації дозволяє вам уживатися з будь-яким типом людей, і ви робите все, щоб ваш партнер виявився максимально щасливим. Риби не скандалять, не зляться і не мстять. Але друга половинка все одно наважиться на зраду. Ви довго не будете підозрювати про те, що трапилося, тому зради можуть продовжуватися і стати регулярними. Так і партнер не буде поспішати відвертими, адже його влаштовує союз із вами. Новини про зраду стануть для Риб серйозним емоційним потрясінням. Вперше ви закотили істерику, тому що людина зруйнувала обопільне щастя. Ви можете довести себе навіть до депресивного стану. Після розставання довгий час будете тікати в роботу і хобі, щоб не думати про те, що трапилося. Тому зрадника прийняти вже не зможете.

ІА "Вголос": НОВИНИ