Збірна Львівщини серед чоловіків набрала 1732,5 очок та потрапила до трійки найсильніших команд країни. На першій позиції – важкоатлети Хмельницької області (2727,5 очок), а другими стали чоловіки з Донецької області (2220 очок).

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Чемпіонат України з важкої атлетики відбувся у Луцьку з 22 по 27 квітня. Участь у змаганнях взяли 20 команд з різних областей України. 

Результати спортсменів Львівщини:

Богдан Гоза повернувся на поміст після травми і здобув золото Чемпіонату України у ривку, бронзу у поштовху та срібло у сумі двоборства у ваговій категорії понад 109 кг.

Щекальов Олег виборов бронзову нагороду Чемпіонату України з важкої атлетики серед чоловіків у ваговій категорії 61 кг. Також у нашого атлета малі бронзи у ривку та поштовху (100+117 кг).

Сорока Віталій зупинився на 5 сходинці у цій же ваговій категорії.

Мирослава Виздрик та Анна Кірстюк стали срібними призерками чемпіонату України серед жінок у в/к 81 та 87 кг відповідно. Також у наших спортсменок срібні нагороди у ривку та поштовху.

Анатолій Горідько стає бронзовим призером чемпіонату України серед чоловіків У в/к 96 кг. Також у нашого богатиря бронзові нагороди у ривку та поштовху (157+182 кг)!

Ярина Петрук у дуже драматичній боротьбі та жорсткій конкуренції зупинилася за крок до медалей чемпіонату України серед жінок у в/к 49 кг, посівши 4 позицію.Вагу підняли, судді зарахували, а згодом журі скасували рішення за дожим.

Богуш Сергій у в/к 81 кг став п’ятим у ривку та сьомим у сумі двоборства.

На 6 позиції опинився Воронка Євген у ваговій категорії до 67 кг.

7 місце – за Лишегою Сергієм у ваговій категорії 73 кг.

Низовий Ярослав завершив змагання на 8 сходинці у в/к 102 кг та вперше виконав норматив Майстра спорту України.

Вікторія Ткаченко фінішувала на 8 позиції у ваговій категорії 64 кг, давши також залікові очки команді.

Теж 8 залікове місце у ривку здобув Кінах Тарас у в/к понад 109 кг.

Чотири представниці збірної Львівщини здобули восьме загальнокомандне місце серед 22 команд областей.

ІА "Вголос": НОВИНИ