28 річного бійця 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила Андрія Дячишина, який зазнав дуже важких поранень у зоні ООС перевели з обласної клінічної лікарні імені Мечнікова у Дніпрі до госпіталю у Львові.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив генеральний директор лікарні Сергій Риженко.

«Ці зворушливі хвилини прощання, коли проводжають бійця, який повернувся з того світу. Це як народження нового життя», - написав лікар.

Він нагадав, що Андрій Дячишин провів у реанімації 23 дні, з них десять - у комі. 

Поранення бійця було важким - ворожа куля пробила голову наскрізь. І коли Андрія привезли у лікарню, то лікарі бачили, що шансів вижити у хлопця нема. Але зробили все можливе та неможливе. І їм вдалося вирвати воїна з рук смерті - він вже виконує чи не всі прохання медиків. То ж консиліум лікарів вирішив перевести до Львова на реабілітацію.

Тим більше, що у Львові у нього є єдина рідна людина - сестра Оля, ім'я якої він повторював під час своїх марень у реанімації. Більше у них нікого нема. Андрій - сирота.

У лікарні в Дніпрі Андрій Дячишин зустрів свій 28 день народження.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», 29 серпня коло Горська Донецької області ворожий снайпер поранив українського бійця. Андрій Дячишин на війні з 2014 року. Його позивний - Морячок. 

 

 
 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ