Поліцейські затримали 51-річного киянина, який у своєму заміському будинку вбив 49-річного товариша та автівкою вивіз тіло до Чернігівської області.

Про всі подробиці повідомляє поліція Чернігівської області.

До поліції Чернігівщини звернулася жителька села Нічогівка, яка виявила біля місцевого кладовища сліди згарища, у якому були кістки та людський череп. Поліцейські, прибувши на місце, виявили людські рештки та речові докази: зокрема сліди взуття та автомобільних коліс.

Вилучене направили на проведення експертних досліджень.

Під час оперативно-розшукових заходів вдалося з’ясувати, що вбитий чоловік мешкав у Києві. Востаннє він виходив на зв'язок 12 липня.

Про його зникнення до поліції заявила сестра. Поліцейські встановили коло спілкування вбитого. За фахом він - банкір, останніх кілька років не працював.

Оперативники з’ясували, що напередодні зникнення чоловік відпочивав зі своїм товаришем, після чого зв'язок з ним обірвався.

З його слів, в ніч проти 13 липня у заміському будинку він розпивав алкоголь разом зі своїм товаришем, колишнім банкіром.

Під час раптово виниклого конфлікту зловмисник схопив поліно і забив ним товариша до смерті. Зрозумівши, що накоїв, вирішив приховати сліди злочину.

Як стало відомо, його батько родом із невеликого села Нічогівка, тож підозрюваний добре знав місцевість. Він привіз тіло товариша до місцевого кладовища та спалив його. Після чого повернувся додому.

Чоловіка затримали. Йому вже повідомили про підозру у скоєнні злочину. Злочинцю загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

ІА "Вголос": НОВИНИ