Верховний суд підтвердив вирок Дмитру Голубу, який у 2016-му році вбив водія BlaBlaCar львів'янина Тараса Познякова. Чоловіка засудили до довічного ув'язнення.

Про це повідомила пресслужба Верховного суду на сторінці у фейсбук.

Так, Касаційний кримінальний суд у складі ВС на засіданні 7 грудня 2021 року розглянув касаційні скарги у справі про вбивство навесні 2016 року водія BlaBlaCar, львів'янина Тараса Познякова, попутниками.

Як відомо, у травні 2019-го року судді першої та апеляційної інстанції засудили до довічного позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна Дмитра Голуба.

Таким чином, дане покарання залишив у силі Верховний суд.

Нагадуємо, 4 квітня 2016-го року львів'янин Тарас Позняков зник дорогою до Києва. У його автомобілі також перебували двоє попутників. У ЗМІ розповіли, що він знайшов цих людей на сервісі BlaBlaCar.

Вже в серпні 2016-го року поліція Хмельниччини затримала колишнього бійця «Правого сектора» Дмитра Голуба, якого підозрювали у вбивстві львів'янина.

Також правоохоронці оголосили у розшук росіянина Луана Кінгісеппа, який також підозрювався у вбивстві Познякова. У березні 2019 року він загинув під час вибуху у київській квартирі, після трьох років міжнародного розшуку.

Читайте більше новин за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ