Проросійський політик Олена Лукаш, яка була міністром юстиції за часів Януковича, в черговий раз продемонструвала своє невігластво, озвучивши маразматичну версію вбивства активіста Майдану іншим учасником Революції Гідності.

Істерику вона влаштувала у ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

Спершу вона «вставила свої п'ять копійок» у виступ колишнього прокурора ГПУ Сергія Горбатюка, заявивши, що «один майданівець вбив іншого». Ба більше, вона озвучила імена ймовірних учасників конфлікту.

У свою чергу народний депутат від «Європейської солідарності» Володимир В'ятрович справедливо поцікавився, яким чином Лукаш отримала доступ до матеріалів, натякнувши, що вона жодним чином не могла бути допущеною до цієї інформації.

У цей момент ймовірно крихітний мозок ексміністерки не витримав і вона видала: «Не раджу вам мене перебивати», - додавши, що в реєстрі судових рішень зазначено, що «Сергію Дідичу, Герою України переїхав голову майданівець, а інші майданівці його пограбували».

Реакція студії була миттєвою, Лукаш закликали перестати озвучувати неперевірену інформацію. Вона ж бормотала, що все знайшла в реєстрі.

«Почекайте, ми тут говоримо про наслідки диктаторських законів. Пані Лукаш в той час була міністеркою юстиції. Це вона відповідальна за бійню на Майдані, навіть не представники »Беркуту!« – »вибухнув" В'ятрович.

Його підтримали інші гості студії, заявивши, що Лукаш бреше.

Нагадаємо, що 20 лютого в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя на Майдані під час Революції Гідності за світле майбутнє нашої держави.

ІА "Вголос": НОВИНИ