Місце, де розташовані громадські вбиральні у центрі Луцька на Театральному майдані, є зуроченим. Про це під час засідання виконкому Луцької міськради заявив Григорій Пустовіт, секретар міської ради.

Виконком розглядав проект рішення "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 01.11.2017 № 660-5 “Про оренду нежитлового приміщення на Театральному майдані, 8”. Ним передбачається внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 01.11.2017 і забезпечити функціонування вбиральні до 1 квітня 2019 року.

"З цією вбиральнею — дивна ситуація. Багато хто брався за неї ще з 2006 року, але проходив час і все відкладалося. Це якесь зурочене місце. Але підприємець хоче щось зробити. Він робить кроки. Там нічого не робилося роками. Тому давайте наберемося терпіння", — переконував членів виконкому підтримати рішення секретар міської ради.

Член виконкому Ігор Алексеєв висловив невдоволення тим, що терміни відкриття вбиральні постійно переносять, а підприємець нічого не робить.

Однак, у підсумку виконком таки підтримав продовження договору з підприємцем.

ІА "Вголос": НОВИНИ