В одному із сіл Боринської ОТГ Самбірського району під час розпивання алкоголю, син забив до смерті батька та поїхав по ще одну дозу алкоголю.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Згідно із повідомленням, суд задовольнив клопотання Самбірської окружної прокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Чоловік, який вчинив кримінальний злочин у вигляді нанесення тілесних ушкоджень внаслідок чого потерпілий помер, підозрюється за ч.2 ст.121 Кримінального Кодексу України.

Події розвивалися наступним чином: 45-річний чоловік розпивав алкоголь разом із своїм батьком, пізніше виникла сутичка, у ході якої підозрюваний почав бити пенсіонера. Той впав на землю, а далі син підняв його та кинув на ліжко, де продовжив наносити удари. Через травми потерпілий помер.

Як тільки син побачив, що батько не подавав ознаки життя, сів на велосипед та поїхав за черговою дозою алкоголю.

Додамо, що за ст.62 Конституції, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, у четвер, 15 липня, у Львівській області у страшній дорожньо-транспортній пригоді загинула 37-річна жінка. Трагедія сталася близько 7 години ранку на перегоні Добросин — Рава-Руська.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ