[media=157125,157126,157127] 

Як повідомляє «Рівне вечірнє», правоохоронці наразі розшукують, хто вчора ввечері вбив 43-річну адвокатку Віту Шаблій та поранив 55-річного «свободівця» В’ячеслава Чайку, який свого часу очолював УМВС у Рівненській області.

Як повідомила Любов Гуда із відділу комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, правоохоронці продовжують працювати на місці події та проводять розшукові заходи, аби затримати зловмисника, який після стрілянини втік.

Наразі відомо, що стріляли у Віту Шаблій та В’ячеслава Чайку із пістолета. Скільки було пострілів та який виявився смертельним для жінки, у поліції поки не називають, зазначаючи, що чекають висновків експертизи.

В’ячеслава Чайку прооперували, стан його, як повідомили поліції у лікарні, тяжкий.

Поліція розпочала досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Як писав «Вголос», вчора ввечері, 1 квітня, у місті Дубно на Рівненщині застрелили адвоката Віту Шаблій, яка на минулих виборах балотувалася на посаду міського голови від партії «Свобода». Також під час стрілянини поранили «свободівця» В'ячеслава Чайку, який кілька днів у 2014 році очолював УМВС у Рівненській області, а також подавав свою кандидатуру на пост глави Нацполіції. Він перебуває в лікарні.

ІА "Вголос": НОВИНИ