9 серпня депутати Херсонської облради на сесії підтримали звернення до Держслужби охорони України щодо надання запису з камер відеоспостереження з будівлі облради за період з 2017 по 2019 рік.

Відповідне звернення оприлюднила на сесії облради депутат та дружина ексголови Херсонської ОДА Андрія Гордєєва Марина Гордєєва, повідомляє «Укрінформ».

За словами Гордєєвої, необхідність отримання відеоспостереження пов’язана з тим, що у соцмережах розповсюджують неправдиву інформацію про зустріч у будівлі облради за її участі та за участі голови облради Владислава Мангера, де начебто йшла мова про організацію нападу на Катерину Гандзюк.

Вона зазначла, що з камер відеоспостереження буде видно, що такої зустрічі не було.

Окрім того, вона зазначила у Facebook, що у 2018 році була вагітна і на вимогу лікарів брала участь лише у сесійних засіданнях облради.

Депутати просять Державну службу охорони України надати запис камер відеоспостереження з будівлі обласної ради. Звернення підтримали 37 депутатів.

Нагадаємо, що розслідування щодо причетності голови Херсонської облради Владислава Мангера до організації нападу на активістку Катерину Гандзюк завершать до кінця поточного тижня (до 11 серпня).

ІА "Вголос": НОВИНИ