Родичі загиблої на Херсонщині Марії Борисової обурені тим, що їхні односельці розповідають про сім'ю дівчинки.

Відомо, що 7-річну дитину знайшли мертвою у закинутому сараї в поліетиленовому мішку.

Близькі дівчини зазначили, що у селі маму Марії несправедливо звинувачують у тому, що вона нібито зловживає спиртними напоями, пише OBOZREVATEL.

«Сім'я дійсно живе дуже бідно. Раніше проблеми зі спиртним у мами може й були. Але після розлучення кілька років тому вона взяла себе в руки. Займається дітьми, працює де може. Марійка і старший брат голодними ніколи не ходили», – розповіла одна з родичок.

Марія пішла гуляти з подругами, проте додому так і не повернулась

Родичка Марії пригадала події того дня, коли зникла дівчинка. Вона зазначила, що 10-річний брат дівчинки прийшов додому раніше. Марія в той час відпросилася у мами, щоб погуляти з подружками. Проте додому так і не прийшла.

Спочатку мама дівчинки телефонувала до всіх подруг доньки та родичів, а потім звернулася у поліцію.

Наразі правоохоронці підозрюють у злочині всіх осіб чоловічої статі у селі. Десятьох чоловіків вони викликали до себе.

«Дуже некоректно вони поводилися з мамою під час пошуків. Говорили, що, мовляв, розповідай, хто і куди відвіз доньку, ти все знаєш, нам екстрасенс сказав. Напевно, тут бухаєш, дочку вбила і закопала. Уявляєте, все це доводилося вислуховувати нещасній матері», - розповіла ще одна родичка.
Так, рідні заявили, що постійні допити брата Марії повпливали на нього, через що його довелося возити до психолога.

Вбивство Марії Борисової на Херсонщині: родичі загиблої розповіли моторошні подробиці

«Мама вила від горя»

Також родичі зазначили, що про маму вбитої пишуть, що вона дуже спокійно поводилася, коли тіло її доньки знайшли.
«Це неправда. Спочатку мамі подзвонили з поліції і сказали, що знайшли закривавлені речі. Можливо, вони так готували її до страшної новини. Мама сильно плакала і рвалася на те місце, їй лікарка зробила заспокійливий укол. Потім приїхали близькі, і їй сказали, що Машу знайшли. Вона з рідними кинулася туди, але її не пустили, закрили в будинку разом із психологом і лікарем. Після цього мав бути допит. Мама вила від горя. Всі ці дні пошуків вона практично нічого не їла, перебувала на заспокійливих, вона була просто виснажена. Мама буквально постаріла років на десять, її неможливо впізнати», – розповідають рідні.
У різних соціальних групах також пишуть про хрещеного батька Марії. У селі його більше знають за прізвиськом Фікса. Так, раніше нібито його підозрювали в участі в убивстві бабусі, проте провину не довели. У чоловіка є сім'я, двоє дітей.

Вбивство Марії Борисової на Херсонщині: родичі загиблої розповіли моторошні подробиці

Селяни налаштовані проти хрещеного батька Марії

Варто зауважити, що наразі селяни налаштовані проти них, хоча жодних доказів його провини ще немає. Увечері 11 березня, коли знайшли Машу, в будинку у хрещеного було багато поліції.

Місцеві жителі припускають, що тіло дитини підкинули у покинутий сарай зразу після того, як поліція офіційно припинила пошуки.

Також повідомляється, що волонтерів просили не шукати дівчинку по селі, оскільки все вже обшукали. Тобто в ту ніч у населеному пункті було набагато менше людей і злочинець зміг перетягнути тіло в покинутий сарай.

Вбивство Марії Борисової на Херсонщині: родичі загиблої розповіли моторошні подробиці

Марія була дуже довірливою дівчинкою

Родичі також заявили, що Марія була дуже довірливою, доброю та товариською дівчиною. Таким чином, імовірно, вона довірилася вбивці, навіть не підозрюючи, що з нею може трапитися.

Вбивство Марії Борисової на Херсонщині: родичі загиблої розповіли моторошні подробиці

Читайте більше новин за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ