Про майбутнє роботизованої техніки розповів  в інтерв'ю The Wall Street Journal американський професор нейробіології з Університету Джона Хопкінса Девід Лінден, пише vladtime. 

Уже сьогодні бажаючі можуть знайти роботизовані секс-послуги за 7 тисяч доларів США. Для людей, не готових викладати таку суму грошей, є спрощений варіант. Вони отримають задоволення без ілюзії реального статевого акту, - каже американський професор Джон Хопкінс. Однак в найближчі десять років розробники не зможуть замінити людину роботами в сексі, оскільки чуттєва сфера є занадто складна і вимагає значного розвитку технологій.

Великі можливості в цьому плані надає  віртуальна реальність. Ця галузь знаходиться в стані постійного руху, тому очікується швидкий вихід на зовсім інший якісний рівень.

Генна інженерія здатна створити програмовані віруси, що впливають на нервові закінчення. Вони будуть виробляти речовину, що створює електричні імпульси і приводить до виникнення відчуття статевого акту. Для цього людина повинна буде надіти спеціальний костюм, і управляти подразнюючими сигналами через Bluetooth за допомогою мобільного телефону. «Вчені говорять про тенденції часткової заміни реального сексу віртуальним, уникнути цього не вдасться», - заявляє Девід Лінден.

ІА "Вголос": НОВИНИ