Чи була «голодна туса» відповіддю на флешмоб «Батько наш Бандера»? Чому ровесники Незалежності забули про найстрашніший геноцид українського народу? Чому Зеленський так гучно заявив про державний переворот, який так і не відбувся? Як Україні перемогти Росію у нинішніх умовах?

Відповідні на ці питання разом з Іриною Фаріон будуть шукати сьогодні, о 19.15, в прямому етері найбільшого суспільно-політичного майданчику Заходу України "Говорить Великий Львів" на телеканалі NTA.

Окрім того, глядачі проєкту «Говорить Великий Львів» мають змогу поставити питання Ірині Фаріон. Найцікавіші обов’язково пролунають у студії під час інтерв’ю.

Інтерв'ю глядачі зможуть почути та подивитися наживо у соцмережах проєкту. Вже опісля у студії експерти та гості дискутуватимуть та обговорюватимуть заяви Зеленського, які лунали під час великої пресконференції, та звернення до депутатів.

  • Як на гучні слова президента відреагували закордоном?
  • Чи піде гарант на прямі перемовини з Путіним?
  • Та як Зеленський і його команда рятуватимуть рейтинг, який і далі котиться вниз?

Про це та більше вже о 19:15.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», у Львові блогери влаштували гучну вечірку в день пам’яті жертв Голодомору Напис «блогерська голодна туса», яку додав у своєму інстаграмі ведучий свята Володимир Остапчук, викликала особливо велику хвилю нерозуміння серед українців. 

Детальніше про ситуацію та позицію учасників скандальної вечірки читайте у розширеному матеріалі редакції "Вголос". 

ІА "Вголос": НОВИНИ