Президент львівського футбольного клубу «Рух» Григорій Козловський презентував черговий випуск персонального блогу «Оба-На» і продемонстрував, що робота у клубній Академії не припиняється навіть у новорічний період.

Так, у новому випуску особистого відеоблогу Григорій Козловський, менеджмент «жовто-чорних», юні футболісти та їхні батьки разом прибирають житлове приміщення Академії, де вже невдовзі будуть мешкати талановиті хлопці.

Президент «Руху», зокрема анонсував: «Сьогодні ми - не одні на Академії: прийшли батьки дітей, які грають у футбол та тут вчитимуться і житимуть».

При цьому він розповів: «Ми могли би взяти клінінгову компанію і це все помити гарно, але відповідно до філософії клубу, про яку я завжди говорю,  хочемо показати, що ця Академія будувалася не для мене, а перш за все для дітей і їм потрібна. Це будинок тих дітей, які мають тут жити, а діти у своєму будинку повинні прибирати і берегти його. Тому ми з першого їх привчаємо до цих процесів».

До того ж  Григорій Козловський анонсував: вже цього тижня в Академії мають поселитися юні футболісти.

Пан Михайло, син якого навчатиметься у цій Академії, додає: «Ми тішимося, що маємо можливість допомогти».

Загалом батьки юних спортсменів переконані: у цій Академії є всі умови для розвитку та здобуття результату, тож єдине, що залишається їхнім дітям, -  докладати максимум зусиль.

«Це для дітей серйозний шанс», - каже мама юного футболіста пані Жанна.

Більше дивіться у відео.

https://youtu.be/pjZ4jtrj93c

Раніше ми писали:

ІА "Вголос": НОВИНИ