Про це провайдер повідомляє у Facebook.

Зокрема, у компанії повідомили, що договір «Тріолану» з «Інтером» втратив свою силу.

«Ми знаходимося в стадії переговорів щодо укладення нового договору. Однак, через різні причини, переговори носять складний характер. У будь-якому випадку ми очікуємо завершення цього процесу до 1 липня 2017 року. Якщо ми укладемо договір, то 1 липня ми відновимо мовлення «Інтеру». Якщо не укладемо, то ми з вашою допомогою вибиратимемо - відповідно знизити абонентську плату (попередньо до 12 гривень) або замінити телеканали групи «Інтер» іншими каналами», - йдеться у повідомленні. 

 

Натомість прес-служба  «Інтеру»  наголошує, що припинення трансляції «здійснено всупереч чинному договору і з порушенням прав глядачів».

Також наголошується, що кабельний провайдер Тріолан протягом декількох місяців в порушення чинного договору не оплачує ретрансляцію телеканалів Inter Media Group.

«В даний час ми звертаємося до суду з позовною заявою про стягнення заборгованості за кілька місяців за чинним договором. При цьому ми не припиняємо забезпечувати доступ до якісного сигналу, і будь-які проблеми з прийомом сигналу телеканалу «Інтер» в мережі Тріолан залежать виключно від виконання своїх зобов'язань цим кабельним провайдером», - йдеться в повідомленні.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ