Вертолітний майданчик на Парковій передали у власність громади Києва. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

"Згідно з процедурою, прокурор у кримінальному провадженні О. Жила на виконання ухвали слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва здійснив передачу цього майна в управління представнику Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів. У свою чергу Національним агентством зазначений об'єкт нерухомості, передано за актом прийому-передачі Комунальному підприємству "Центр організації дорожнього руху" КМДА", — йдеться у повідомленні. Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник повідомив, що територія конгресно-виставкового центру "Парковий" буде використовуватися в культурних і соціальних проектах міста.

"Крім того, за результатами технічної ревізії вертолітного майданчика буде вирішено питання про можливу його експлуатацію в санітарній авіації, в тому числі для транспортування тяжкотравмованих бійців ООС до лікувальних установ", — йдеться у повідомленні.

ІА "Вголос": НОВИНИ