У Львові в неділю, 19-го вересня, відкриють виборчу дільницю, де можна буде проголосувати на виборах в Державну думу Росії. Голосування відбуватиметься з 8:00 до 20:00.

Про це повідомила пресслужба Генерального консульства Російської Федерації у Львові. Саме в його приміщенні – на вулиці Левицького, 95, – обладнали цю дільницю.

Проголосувати зможуть всі повнолітні громадяни Росії. Для участі в голосуванні не потрібен попередній запис або реєстрація. При собі необхідно мати документ, що посвідчує особу, – паспорт або закордонний паспорт Російської Федерації.

Виборців попросили приходити на дільницю в захисних масках і рукавичках в зв'язку з пандемією коронавірусу.

Відзначається, що віддати свій голос також можна через інтернет. Це стосується громадян Росії, зареєстрованих в Москві, окупованому Севастополі або в Курській, Мурманській, Нижегородській, Ростовській, Ярославській областях.

Вибори в Держдуму Росії проходять з 17 по 19 вересня.

Нагадаємо, що цього тижня правоохоронці затримали в Борисполі чоловіка, який переховувався від слідства за поширення в Україні російської пропаганди. У СБУ розповіли, що пропагандист закликав створювати на території нашої країни псевдодержавні утворення. Діяльність він проводив через Telegram-канали та сторінку в YouTube.

ІА "Вголос": НОВИНИ