Сьогодні на Львівщині ворожа ракета спричинила два вибухи. Внаслідок обстрілів російськими ракетами ніхто не постраждав.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. 

За його словами, під час повітряної тривоги сталися два вибухи на території військового об'єкта у Червоноградському районі. Масштаби руйнувань ще встановлюють. 

«Що відомо на цю годину: ворог запустив 8 крилатих ракет зі східного напрямку. Частину з них збили Сили ППО в інших областях. Дякуємо нашим воїнам за роботу! Постраждалих на Львівщині станом на зараз немає», - говорить Максим Козицький.

Нагадаємо. як повідомляв «Вголос», 2 серпня близько 17 години окупанти завдали ракетного удару з району Каспійського моря. Застосовувались стратегічні бомбардувальники Ту-95 (Ту-160).

 
Загалом по території України було випущено вісім крилатих ракет типу Х-101 (Х-555) у напрямку центральних, південних та західних областей України.
 
Сім із восьми ракет було збито протиповітряною обороною Повітряних Сил ЗС України. Шість ракет ліквідували зенітні ракетні війська і одну збито винищувачем авіації Повітряних Сил.

Читайте також у «Вголосі»: росіяни сьогодні обстріляли Львівщину. 

ІА "Вголос": НОВИНИ