Міноборони рф звинуватило військово-морські сили Великої Британії у плануванні і реалізації "теракту" проти військових та, за його словами, нібито цивільних кораблів у Севатопольській бухті в суботу, 29 жовтня.

Про це заявив офіційний представник мо рф Ігор Конашенков.

За його словами, підготовка «нападу» на Севастополь здійснювалася під керівництвом членів ВМС Британії, які нібито перебувають в українському Очакові.

Конашенков додав, що британські військові з цього ж підрозділу «брали участь у плануванні, забезпеченні та реалізації »теракту« в Балтійському морі 26 вересня з підриву газопроводів »Північний потік-1« та »Північний потік-2".

У Міноборони Великобританії вже відреагували у своєму акаунті у Twitter на звинувачення з боку російського відомства. Британська сторона назвала твердження Міноборони РФ вигаданою історією.

«Щоб відвернути увагу від свого катастрофічного управління незаконним вторгненням в Україну, Міністерство оборони Росії вдається до неправдивих заяв епічного масштабу...», - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, росія  вирішила призупинити свою участь у зерновій угоді нібито через «напад на кораблі Чорноморського флоту».

ІА "Вголос": НОВИНИ