Про це 26 січня 2017 року заявив голова свободівської фракції в Київраді Юрій Сиротюк.

Націоналіст повідомив, що він звертатиметься до правоохоронних органів, аби з’ясувати, яким чином електро- та теплогенерація столиці опинилась у монопольній власності донецького олігарха.

«Фракція «Свободи» вважає, що теплогенерацію Києва слід повернути в комунальну власність одразу після закінчення опалювального сезону – не пізніше квітня 2017 року. До цього часу необхідно здійснити всі юридичні заходи. Новий опалювальний сезон має забезпечити вже комунальне підприємство. Компанія, яка надає комунальні послугами, має бути соціально відповідальною перед київською громадою. Паралельно потрібно проаналізувати якість виконання концесійної угоди «Київенерго» та притягнути до відповідальності винних за її невиконання», – заявив Юрій Сиротюк.

Також свободівець наголосив, що фракція «Свободи» вимагатиме дуже швидко вирішити це питання, аби не «перетягнути» ситуацію в наступний опалювальний сезон.

Нагадаємо, що націоналістична фракція зареєструвала проект рішення, яким вимагає повернути енергетичний комплекс Києва громаді: http://svoboda.kiev.ua/news/events/00113076/.

-

 

ІА "Вголос": НОВИНИ