Про це повідомляє прес-служба ГО «Розвиток громади».

Щоденно до намету приходять мешканці Львова та інформують активістів про випадки протиправних дій працівників Львівської міської ради, які перешкоджають у створенні ОСББ, відмовляють у підписанні договорів оренди, забирають у комунальну власність приміщення загального користування та інше. Усі звернення ретельно фіксуються і в подальшому будуть скеровані на вивчення юристам та спеціально створеній депутатській комісії.

Ця безстрокова акція протесту проти розкрадання комунального майна громади Львова та свавілля чиновників завершиться лише у випадку початку офіційного розслідування фактів зловживання службовим становищем працівників управління та відсторонення чинного керівника від виконання службових обов’язків. Адже, незважаючи на великий резонанс у ЗМІ щодо втрат громадою Львова величезної кількості об’єктів комунального майна, міський голова Львова й надалі підтримує свою однопартійку Інну Свистун на посаді начальника управління.

Для львів’ян провина управління комунального майна є очевидною, оскільки за тиждень часу активісти мають понад десять випадків порушення прав громадян. Крім того, можна звернутись на гарячу телефонну лінію (097-48-88-739) з метою отримання юридичних консультацій та порад щодо протиправних дій горе-посадовців


«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ