Станом на 20:00 відомо про 12 постраждалих від ракетного удару по Запоріжжю, який російські військові нанесли 13 липня.

Про це повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

«Сьогодні рашистські потвори принесли в наше місто чергову біду. Дві їхні ракети поцілили в одне з міських підприємств. Є значні руйнування, а найгірше це те, що постраждали люди. На цей час відомо про 12 постраждалих, які вже отримують медичну допомогу у лікарнях. На місці події працюють відповідні служби. Рятувальні роботи тривають», – йдеться у повідомленні.

Куртєв закликав жителів Запоріжжя не поширювати інформацію про «прильоти» ракет ані в соціальних мережах, ані в коментарях у Телеграм-каналах, ані в чатах.

«Не пишіть і не викладайте фото та відео про те, де саме сталися вибухи. Зараз зовсім не слушні часи для »хайпу«. Навіть якщо фото чи відео »заблюрене", по ньому все одно можна вирахувати координати І якщо противник дізнається, що поцілив не туди, куди планував, то у місті можливі повторні прильоти", – попросив він.

Як писав «Вголос», з-під завалів житлової багатоповерхівки у Часовому Яру, що на Донеччині, сьогодні дістали ще одне тіло. Таким чином кількість жертв обстрілу зросла до 48 осіб.

Читайте також:

Секретар РНБО назвав умову для закінчення бойових дій на території України

На Харківському та Бахмутському напрямку ЗСУ відбили наступ окупантів

В окупованій Горлівці горить склад боєприпасів. Триває детонація

ІА "Вголос": НОВИНИ