Творчий та життєвий шлях відомої акторки і телеведучої країни, якій було всього 56 років. Українці запам'ятають Руслану яскравою, позитивною, сміливою та красивою.

Руслана Писанка - українська актриса та телеведуча. Справжнє прізвище Руслани –  Писанко. Прізвище Руслана змінила, тому що його часто плутали саме таким чином. Її батько Ігор Писанко - відомий кінооператор, лауреат премії Шевченка у 1973 році.

Руслана Писанка народилася 17 листопада 1965 року в Києві. В 1995 році закінчила режисерський факультет Київського державного інституту культури. Після закінчення університету актриса зіграла в еротичній комедії «Кілька любовних історій» (1994). У кіно найбільш відомі ролі в стрічках «Москаль-чарівник», «Вогнем і мечем», «Таксі для ангела», «Чорна рада». 

На телебаченні вела прогноз погоди разом із Олексієм Дівєєвим-Церковним, протягом 7 років була найяскравішою та найзнаменитішою ведучою прогнозу погоди.

2006 року —  учаниця телепроєкту «Танці зі зірками».  У 2008 році разом із Володимиром Зеленським вела реаліті-шоу «Службовий романс» на телеканалі «Інтер».  У 2010 році виступала у телепроєкті «Зірка+Зірка» на «1+1»,  у дуеті з українським оперним співаком Володимиром Гришком. У 2017 році — участь у 7 сезоні «Зважені та щасливі» на «СТБ» як сімейна пара з чоловіком Ігорем Ісаковим. 

 

 

Це другий чоловік Руслани Писанки. За словами акторки, на першу зустріч з бізнесменом вона запізнилась на 5 годин. Причиною стали не зйомки чи робота в театрі, а проста забудькуватість Руслани Писанки. Тому, коли зірка таки згадала про побачення, не встигла зробити зачіску та з мокрим волоссям поїхала на зустріч. Цікаво, що акторка одразу обрала нетипове місце для першого побачення, запропонувала чоловіку відвідати Софію Київську – один з найвідоміших українських соборів. 

 

«Все ж таки Софія – намолене місце. Там дуже багато ікон. Там дуже важко, якщо погана людина, одразу буде видно. От мене туди потягнуло, в Софію. Бачите, така перевірка теж може бути», – розповіла вона.

На проекті «Зважені і щасливі» Руслані Писанці вдалося феноменально схуднути на 42 кілограми.

 

 На початку лютого цього року під час вистави «Поїзд «Одеса-мама», у якій Руслана Писанка виконувала одну з головних ролей, —  знаменитість знепритомніла і зломала ногу. Це неабияк розхвилювало колег, телеглядачів і прихильників і можливо було ознакою захворювання.

У сомережах прихильники та колеги висловлюють підтримку близьким та рідним Руслани Писанки.  Вічна пам'ять.

 

 

Як писав, Вголос,  померла відома українська телеведуча та акторка Руслана Писанка.

ІА "Вголос": НОВИНИ