Таке нововведення допоможе компенсувати відсутність маршруту N 29

6 квітня 2022 року, зранку, відбудеться пробна обкатка зміненого тролейбусного маршруту № 30. За тимчасовою схемою тролейбуси № 30 курсуватимуть так:

«Університет - Героїв УПА - Любінська – Патона - Ряшівська - Патона - Любінська - Антоновича – Університет». ( детальніше на схемі ).

 

тролейбус N 30 -маршрут

Про такі зміни маршруту тролейбуса повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Після успішного завершення обкатки, тролейбуси уже курсуватимуть з пасажирами. Випуск планується збільшити на дві машини, таким чином на маршруті №30 курсуватиме шість тролейбусів, з орієнтовним інтервалом руху (час пік у будні дні) 10-11 хвилин.

У зв'язку з введенням на усій території України воєнного стану, зазначили у «Львівелектротрансі», та закриттям тролейбусного маршруту № 29, було прийняло рішення про оптимізацію тролейбусного маршруту № 30 для того, щоби частково компенсувати незручності через відсутність маршруту № 29.

Упродовж 1-6 квітня включно Служба енергогосподарства (СЕГ) ЛКП «Львівелектротранс» улаштовує контактну мережу тролейбуса на перехресті вулиць Любінська - Виговського. Ремонтники використовують матеріали та спецчастини  (стрілки, пересічення), які демонтовані з вул. Кульпарківської, де нещодавно пройшла реконструкція.

«Вголос» повідомляв про прощання із Героєм зі Львова .

Рятувальник Віктор Марков загинув у боях на Донеччині.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ