Про це повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка під час презентації першої групи проектів-переможців конкурсу Міжнародного фонду «Відродження» та Львівської ОДА «Зупинимо корупцію: громадська дія у Львівській області», що відбулася сьогодні, 24 листопада.

«Сьогодні я підписав розпорядження про попередній відбір кандидатів на посади голів районних держадміністрацій. Ми хочемо залучити до відбору конкурсну комісію, зокрема представників Європейської Бізнес-Асоціації, ІТ-кластеру. Цього тижня буде оголошено відбір на посади спочатку чотирьох голів районних адміністрацій – Мостиської, Сокальської, Самбірської та Бродівської, де на сьогодні ми маємо, або будемо мати вакантні посади», — сказав Олег Синютка, повідомляє прес-служба ОДА.

Після офіційного оголошення конкурсу кожен, хто хоче зайняти посаду голови РДА, повинен буде заповнити відповідну форму, пройти попереднє тестування, після чого члени конкурсної комісії проведуть з ним співбесіду. Відібрані конкурсною комісією кандидатури голова Львівської ОДА подасть на призначення Президентові України.

ІА "Вголос": НОВИНИ