У фейсбуці через скарги користувачів видалили відео “Дударика” на підтримку знаменитого флешмобу “Батько наш Бандера”.

Про це написали самі учасники хорової капели на своїй сторінці у фейсбуці, пише NTA.

«Через скарги недоброзичливців наш допис та відео у Facebook на підтримку флешмобу «Батько наш Бандера» заблоковано», – повідомили на сторінці Львівської національної академічної чоловічої хорової капели «Дударик», - зазначили на сторінці. 

Львівські хористи дуже професійно виконали пісню, чим викликали черговий скрегіт зубів українофобів різних мастей. Однак зупинятися ніхто не збирається.

«Оскільки Facebook вважає допис «образливим», запрошуємо до перегляду відео на нашому Youtube-каналі за посиланням», – закликали в «Дударику».

Нагадаємо, що багатьох із піснею «Батько наш Бандера» познайомили львівські школярки, які на камеру заспівали її на уроці історії та запустили потужний усеукраїнський флешмоб.

Його підтримали повсюдно у всіх соціальних мережах. В тому числі і хористи Львівської національної академічної хорової капели «Дударик» долучилися до флешмобу з виконанням пісні про Героя України, лідера українських націоналістів Степана Бандеру.

Українці масово продовжують долучатися до популярного в Україні флешмобу. Зокрема, пісню заспівали священники-капелани Дрогобицько-Самбірської єпархії ПЦУ.

А на Донеччині громадські організації «Слов’янська січ» і «Єдина родина Донеччини» доповнили його ще й танцями.

У жовтні легендарній чоловічій капелі «Дударик» виповнилося 50 років. Про феномен колективу і яким був шлях тривалістю пів століття – розповіли журналісти NTA у «Підсумках. Наживо».

ІА "Вголос": НОВИНИ