Протягом цього, 2022 року, поліція Львівської області отримала 509 повідомлень про замінування на території Львівській області.

Про це сьогодні, 16 лютого, під час під час позачергового засідання Львівської обласної ради повідомив начальник ГУ Нацполіції у Львівській області Олександр Шляховський.

За його словами, до порівняння, протягом минулого, 2021 року, таких повідомлень було 286.

Олександр Шляховський попросив, аби кожного разу, коли надходить таке повідомлення, громадяни не панікували та виконували всі прохання правоохоронців.

Окрім того, на його думку, варто інтегрувати камери відеонагляду у школах у загальну систему відеонагляду. А також у тих школах, де нема відеонагляду, встановити їх.

«Це нам полегшить роботу в евакуації людей та обстеженні приміщень, про які заявили, що вони заміновані», - зазначив він.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», під час засідання сесії облради до Олександра Шляховського надійшла повідомлення про чергове «замінування» всіх шкіл Львова.

Також начальник штабу з питань антитерористичної діяльності при СБУ у Львівській області Руслан Бішко повідомив, що Львівська область перебуває у сірому рівні терористичної загрози.

ІА "Вголос": НОВИНИ