Команди з найбільш перспективними ідеями отримають інвестиції, професійну експертизу і доступ до інноваційної науково-технічної бази Noosphere Ventures в еквіваленті 2 млн грн, повідомляє Watcher.

У фокусі інтересів Vernadsky Challenge: космічні технології, альтернативна енергетика, агропромислова техніка, медичне устаткування, робототехніка, нові матеріали металургії та електроніки, геологорозвідка, проекти у сфері ефективного природокористування, ігрові платформи, програмне забезпечення для фінансових та інженерних комунікацій, системи обробки, зберігання і передачі великих масивів даних.

Взяти участь у конкурсі можуть особи (чи група осіб) старше 18 років, які готові запропонувати проект, що відповідає критеріям конкурсу.

Прийом заявок триватиме до 1 березня 2017 року. Фінал конкурсу попередньо запланований на 22 квітня. Дату та місце проведення фіналу конкурсу оголосять на офіційному сайті не пізніше, ніж за двадцять днів до проведення.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити форму заявки (завантажити її можна на сайті vernadskychallenge.com) і відправити на скриньку [email protected] .

 

ІА "Вголос": НОВИНИ