Про це розповіли джерела РБК.

Президент РФ може оголосити курс на реформу системи держуправління і дати сигнал, що «недоторканних» немає, вважають експерти. Прес-секретар президента Дмитро Пєсков не прокоментував цю інформацію.

За традицією глава держави виступає з посланням в Кремлі. На оголошенні присутні представники еліти: керівництво адміністрації президента, члени уряду, депутати Держдуми, члени Ради Федерації, представники конфесій, губернатори, громадські діячі, головні редактори ЗМІ. Всього в Кремлі в день послання збираються близько 1 тис. осіб. Захід транслюється у прямому ефірі всіх федеральних телеканалів.

Минулого року Путін зачитав послання 3 грудня. Серед основних тез, з якими виступив президент, була пропозиція продовжити на півроку амністію капіталів і на два роки — програму материнського капіталу, запровадити систему підтримки НКО, «працюють у містах і селах».

Нагадаємо, торік інтернет-користувачі активно обговорювали щорічний виступ президента Росії Володимира Путіна перед Федеральними зборами. Тоді юзери намагалися вгадати ключові теми, яких торкнеться російський лідер, ще до початку його виступу. У соцмережах публікували жартівливі списки з питаннями, які Путін точно не буде обговорювати.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ