Досі лише п'ять країн визначилися із виконавцями, які поїдуть в Київ в травні 2017 року, пишуть Українські Новини.

Своїх представників вибрали Бельгія, Македонія, Азербайджан, Кіпр та Нідерланди.

Македонію в Києві представлятиме Яна Бурчевска. Македонська телерадіокомпанія, будучи членом Європейського мовного союзу, вирішила не проводити відбір і обрати представника самостійно.

 

Від Азербайджану виступить Діана Гаджиєва, яка також була обрана внутрішнім відбором телерадіокомпанії. Співачка вже брала участь в азербайджанському національному відборі 2011 року, однак не змогла здобути перемогу.

 

Нідерланди представить тріо O G3NE. Група існує з 2007 року. O G3NE є першим жіночим колективом, який представить країну на конкурсі Євробачення з 2006 року.

 

Представником від Кіпру став співак вірменського походження Овиг Демірчян. Його музична кар'єра почалася в 2009 році. Виконавець вже двічі намагався потрапити на "Євробачення": в 2010 та 2015 році.

 

Представницею Бельгії на "Євробаченні-2017" стала учасниця американської версії талант-шоу The Voice Еллі Лоуренс, яка зараз відома під псевдонином Blanche.

 

Слід зазначити, що поки названі лише представники країн. Композиції, з якими вони виступлять на сцені, оголосять трохи пізніше.

ІА "Вголос": НОВИНИ