«Я працював у Туреччині, в Англії, я вмію пристосовуватися, тому, думаю, і тут зможу. Практично всі говорять англійською, у мене є перекладач, тому дискомфорту я не відчуваю», – розповів Ребров в інтерв'ю програмі ПРОФУТБОЛ.

Також Ребров додав, що скоро до нього приєднається Бадр Ель-Каддурі - старий знайомий наставника по Динамо. У Саудівській Аравії Ель-Каддурі допоможе Реброву адаптуватися до нової культури і допоможе з незнайомою мовою.

Крім цього тренер висвітлив чутки про перехід в Аль-Ахлі Дениса Гармаша, заявивши, що не має наміру послаблювати київське Динамо. Ребров вважає, що його відхід позитивно вплинув на команду, яка змінила свій ігровий стиль і настрій.

Нещодавно Ребров відвідав Київ, де встиг поспілкуватися з новим тренером Динамо Олександром Хацкевичем, а також побачився з дружиною, яка поки залишається в Україні.

Крім цього Ребров розповів, що не розуміє, як в Аль-Ахлі вийшли на нього і вирішили запросити працювати, його здивував рівень підготовки клубу, в якому знали про наставника практично все.

Нагадаємо, Сергій Ребров став тренером Аль-Ахлі на початку літа 2017 року.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ