Про провальний виступ сповістили обурені глядачі, які за квитки заплатили усередньому 100 доларів, пише РБК.

Повідомляють, що після прохань із залу до артиста говорити голосніше, Єфремов розсердився і став  вживати до глядачів нецензурну лексику.

«Сходила на виставу театру «Современник», який гастролював у Самарі. Затримали на 35 хвилин. Не вибачилися. Виявилося, чекали артиста Єфремова. Він абсолютно п'яний вийшов на сцену, плутав текст, на прохання глядачів говорити голосніше, оскільки нічого не чути, радісно облаяв самарських глядачів і всю Самару», – зазначає глядачка Лариса.

Разом з тим, глядачі розповіли, що на виставу прийшов і міністр культури РФ, але він жодним чином не відреагував на неадекватну поведінку актора.

Як наслідок, багато людей покинули зал до закінчення вистави. А вартість квитків, до слова, коливалась від 4 до 7 тисяч рублів (приблизно від 2 до 3,5 тисяч гривень).

Сам Єфремов прокоментував інцидент, заявивши, що твір Гарольда Пінтера «Не ставай чужим» – це «складна п'єса для самарського глядача».

«Це складна п'єса для самарського глядача. Більше ніяких коментарів щодо цього давати не буду»,– заявив Михайло Єфремов.

ІА "Вголос": НОВИНИ