Окупант жаліється, що військове командування відправляє солдатів на «м'ясо» за рахунок того, що людей в Росії для мобілізації ще достатньо.  

З розмови окупанта, яке опублікувало Головне управління розвідки МОУ, зрозуміло, що він перебуває поблизу Павлівки, Вугледарського району на Донеччині.

 

«По радіо »укропи« говорили, що тактика росіян ні*у* не змінилася, як вони відправляють на м'ясо, так вони м'ясо пристрілювальне і відправляють. Відправляють людей вперед, по людях стріляють, вони дивляться звідки, намагаються побачити, звідки по них стріляють, намагаються це знищити – ні*у* не виходить. Люди гинуть, люди закінчуються, набирають нових за рахунок того, що є ще в Росії, вони і відправляють», - говорить солдат.

Жінка на його слова відповіла, що військкори РФ звітували, що у росіян нібито все чудово біля Павлівки. Проте, за словами окупанта, коли приїжджали журналісти, їх не пускали до них – «навіть на пів кілометра не підходити до журналістів забороняли», аби вони не розповіли їм про реальний стан справ армії РФ на фронті.

Він також порадив дружині читати українські Telegram-канали, аби розуміти, що реально відбувається на війні.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ