Львів станом на 9:30 ранку 26 лютого: встановлюють блокпости, зменшили кількість громадського транспорту та знищують підозрілі мітки.

Про це повідомляє секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак.

За його словами, блокпости на в’їздах та виїздах до Львівської об’єднаної громади розпочали встановлювати ще вчора. Там перевірятимуть людей, які в'їжджатимуть на територію міста. Блокпости встановлюють спільно з поліцією та територіальною обороною, щоб зберігати безпеку у Львові.

блокпости
На Львівщині ставлять блокпости на в'їзді до області

Також, через те, що в місті суттєво зменшилася кількість пасажирів, зменшили і кількість громадського транспорту на маршрутах. Водночас всі інші комунальні та аварійні служби міста продовжують працювати у штатному режимі. Світло, вода, газ до будинків подається без перебоїв.

Проте, на жаль, у місті виявляють підозрілі мітки на вулицях, які мають стати сигналом для російських окупаційних літаків. Працівники районних адміністрацій Львова продовжують знищувати підозрілі мітки на вулицях.

Отож, якщо ви бачите незрозумілі позначки у доступному для вас місці – закривайте їх дошками, засипайте ґрунтом або смолою. Якщо помітили такі позначки на даху – повідомляйте на Гарячу лінію міста 15-80.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», львів’яни самі виявляють підозрілі мітки та знищують їх, а вже потім повідомляють поліцію. А також у Стрию затримали терориста, який ставив такі мітки.

ІА "Вголос": НОВИНИ