Сьогодні, 24 червня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі було зафіксовано 12 обстрілів з боку окупантів. На щастя, ніхто з українських військових не загинув.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у Фейсбук.

Відомо, що обстріли були зафіксовані поблизу населеного пункту Новгородський. Там вороги стріляли з мінометів 82-го калібру. Біля Південного окупанти відкрили вогонь з мінометів 120-го калібру.

Недалеко від села Шуми вороги стріляли зі 120-мм мінометів, а поблизу Мар'їнки бойовики двічі відкрили вогонь зі 100-мм протитанкової гармати МТ-12.

Поблизу Старогнатівки російські найманці використали станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Окупанти також відкрили вогонь біля Водяного, що на Приазов'ї. Тоді бойовики стріляли з автоматичних станкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї.

Поблизу Невельського, Новотошківського та Красногорівки зафіксували обстріли з мінометів 120-го калібру, мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Біля населеного пункту Майорськ вороги здійснили дистанційне мінування території мінами ПОМ-2.

Про всі факти порушення режиму «тиші» на Донбасі з боку військ РФ, українська сторона повідомила представникам ОБСЄ.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ