Нещодавно до Львова прибув борт із військовими, які потребують медичної допомоги. Деякі з них перебувають у теплих палатах, а інші намагаються зігрітися спортивними костюмами та коцами. 

Про це написав ветеран 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» Артур Кирєєв у Facebook.

Згадує, йому написала жінка, яка розповіла, що у палатах вікна старі та із тріщинами. Хлопці гріються як можуть. 

«Була в травмі. В 6 палаті лежать 3- є з борта...холодрига. Ще лежать хлопці у 7-й, 8-й, там не так, закрили жалюзі і тепліше, і палати по 6-ть чоловік лежить. У 8-й також 6-ро, дубак, вікна старі, в тріщинах, хлопці в спортивних костюмах сплять, під 2-ма коцами», - цитує Артур жінку.

Ветеран одразу ж відреагував на повідомлення та передав кошти,  обігрівач  у госпіталь. 

Через декілька годин жінка опублікувала пост із фотографіями в лікарні, де видно, що військовим привезли електрочайники, обігрівачі, фрукти та інше. 

"Сьогодні ще раз впевнилась,що мої пости читають і добре,що на них правильно реагують. Дякую Артур Кирєєв за електро обігрівачі. чайники,та продовжувачі на які він зібрав кошти,а Людмила Урсул закупила і привезла до шпиталю разом з іншими потрібними медичними розхідниками. Тож до вечора розподіляла ці подарунки, відразу ж підключали і з радістю використовували", - пише Наталія Арестова.
 

Додає, що найбільше страждали від похолодання пацієнти нейрохірургії та пульмонології.
 
«Перші не дуже рухливі, бо після операцій або в очікуванні їх, а другі температурять і обезсилені пневмоніями і більше часу проводять в ліжку - саме їм і пощастило сьогодні».

Для тих, хто бажає долучитися до збору коштів, є відкритий рахунок:

5168745108414126

ІА "Вголос": НОВИНИ