Дорогою члени Виконавчого комітету Львівської міської ради проінспектували ремонт вул. Пекарської, та проїхались велодоріжками, що з'явились там після реконструкції.

Сьогодні, 22 вересня, у Львові відбулось пленарне засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, присвячений європейському тижню мобільності. Провели засідання просто неба біля Медичного університету ім. Данила Галицького. Туди члени виконкому та працівники мерії приїхали на велосипедах. Нагадаємо, що сьогодні відзначають  всесвітній день без автомобіля, тому цього дня львів'ян закликають відмовитись від використання автомобілів.

На засіданні виконкому обговорили та прийняли рішення про розвиток велосипедної мережі та інфраструктури у Львівській міській ТГ до 2030 року. Таким  чином, вже в найближчі роки планується покращення старої та створення нової велосипедної мережі. Також виконавчий комітет затвердив план дій з реалізації плану сталої мобільності Львова до 2024 року. Цим рішенням передбачається покращити транспортну політику міста та оптимізувати місто для того, щоб мешканцям було зручніше пересуватись.

Раніше ми публікували трансляцію засідання виконкому

ІА "Вголос": НОВИНИ