Наразі затримано 4 осіб, які підозрюються у злочині, зокрема й двоє неповнолітніх. Їх підозрюють у викрадені молодої львівської фотографки, яку вони утримували в заручниках та вимагали коштовний викуп у рідних, погрожуючи розправою.

Зауважимо, «Вголос» писав про сам інцидент. Відомо, що дівчину вдалось звільнити завдяки операції львівської поліції, яку координував особисто очільник Нацполіції на Львівщині, генерал Олександр Шляховсьикй. 

Сьогодні пресслужба Львівської обласної прокуратури повідомила деталі інциденту. 

За даними слідства, підозрювані розробили план, спрямований на незаконне позбавлення волі 19-річної львів’янки з метою отримання грошових коштів. Під виглядом клієнтів підлітки домовились з потерпілою про проведення фотосесії на одній із квартир Львова.

Після того, як дівчина прийшла на зйомку, злочинці незаконно позбавили її волі та почали вимагати у її батьків 2 млн Євро за звільнення доньки. У випадку відмови, погрожували розправою над останньою.

Наразі тримають слідчі дії щодо затриманих. Слідство триває, вирішується питання про обрання затриманим запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, як писав «Вголос», у Львові вагітну жінку доправили до лікарні поліцейським вертольотом. 

ІА "Вголос": НОВИНИ