У «Слузі народу» вважають «українським націоналістом» свого нардепа Євгена Брагара, який зібрався писати заяву в поліцію на дівчат-волонтерок після мовного скандалу в автобусі Луцьк-Київ.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить ВЕЛИКИЙ Львів» заявив нардеп Микита Потураєв.

«Окрім того, що він є український націоналіст - і ви не смійтеся - він ще є такий антикомуніст, який навіть для мене занадто антикомуніст. Він взагалі стояв на позиції, щоби вилучити навіть згадку про Маркса у підручниках для вишів. І я зараз не жартую. Не знаю, чому він так повів себе. Він остання людина у фракції, від якої я міг очікувати такого. Це когнітивний дисонанс. Я не розумію, що там сталося», - зазначив Потураєв.

Нагадаємо, днями у пасажирському автобусі сполученням «Луцьк-Київ» стався скандал через російський серіал у салоні – водій відмовлявся його вимкнути. Контент із країни-окупанта не сподобалася госпітальєрці Ярині Чорногуз та волонтерці аеророзвідки Анастасії Конфедерат, які їхали з похорону свого друга, загиблого на російсько-українській війні. Після сварки водій висадив дівчат посеред ночі на трасі.

Наступного дня нардеп від «Слуги народу» Євген Брагар обіцяв написати заяву в поліцію на обох дівчат, адже вони нібито «утискали права водія».

Прямий ефір ток-шоу дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ