Діти українських чиновників та представників правосуддя неодноразово потрапляли у різноманітні скандальні ситуації через свої антиукраїнські вчинки та висловлювання.

Цього разу, в центрі гучного обговорення опинилася донька судді Печерського районного суду Києва Крістіни Константінової Анастасія. Вона оприлюднила на своїй Instagram-сторінці відео з захистом російського виконавця Басти, який нещодавно приїзджав до Києва всупереч заборонам через його «гастролі» в окупованому Криму.

Про це повідомив на своїй сторінці користувач Facebook Mykhailo Zhernakov.

На відео 20-річна дівчина назвала українців, які не підтримують його відвідини «дикунами» і «бидлом» та закликала їх змиритися з анексією Криму, який вже давно «не наш».

«Хотіла висловитися на рахунок новинних подій, пов'язаних з одним з моїх улюблених виконавців, який приїхав до Києва (Бастою — Ред.). Читаю в новинах, що йому розповідають, що Крим — наш, бігають, не дають людині відпочити. Якесь наше бидло українське. Вгамуйтеся, бл *** дь. Те, що він артист і виступав в Криму, взагалі нічого не означає. Крим уже не наш. Змиріться вже, бл ** дь. Про ** бали», — наголосила вона.
Вона додала, що в Україну вже давно не приїзджають «нормальні виконавці», а серед українських  їй немає кого слухати.
«Кого слухати? Наше українське га** о? У мене вуха в'януть від цього га** а. Аlyona Аlyona слухати? Кого слухати? Дикуни просто, немає слів», — обурилась Анастасія.
Після того, як на дівчину посипались обвинувачення, вона таки оприлюднила на своїй Instagram-сторінці відеозвернення, де вибачилась за сказане.
«Я хочу принести вибачення українським громадянам, у яких висловлена мною інформація викликала обурення і виправданий гнів. Моя емоційна позиція з приводу артиста Басти була викликана тим, що я є поцінювачем його творчості, але я жодним чином не була поінформована про його політичні погляди», - заявила донька судді.
Також, вона зазначила, що не хотіла називати своїх співгромадян «бидлом» і додала, що вона не поділяє політичних поглядів Басти, якщо він справді підтримує анексію Криму.

Втім, на думку користувачів соцмереж, звернення доньки Крістіни Константінової було зовсім нещирим, адже дівчина читала написаний кимось текст.

Пізніше, Михайло Жернаков, який напередодні поділився скандальним відео, зазначив, що допис з оригінальним відео було видалено адміністрацією Фейсбуку, бо він «натякає на неповноцінність».

Однак, вже за 20 хвилин після того, як було надіслано скаргу, пост повернули.

«Те, що батьки Насті, очевидно, підключили для масових скарг ботоферми - теж дуже показово. Резюме - розголос, як завжди працює. Дякую всім, хто поширював і звертав увагу. Але якщо таке виринає в публічну площину, уявіть що відбувається в судах, СБУ і правничій освіті насправді. Попереду ще дуже багато роботи», - зазначив чоловік.
Додамо, що матір дівчини, суддя Печерського районного суду Києва Крістіна Константінова, неодноразово була пов'язана з переслідуванням українських патріотів. Зокрема, вона дозволяла обшуки в активістів Автомайдану та незаконно відправила під домашній арешт Філімонова і Ратушного.

Раніше ІА «Вголос» писав:

ІА "Вголос": НОВИНИ