Про це  повідомляє кореспондент «Вголосу».

«Майдан готує позов до суду на міністра Авакова за статтею про наклеп. Саме завдяки Майдану Аваков обійняв посаду міністра, а тепер він дозволяє собі писати про нього різні неправдиві дані. Рада Майдану подаватиме на нього до суду», – наголошують активісти Вінницького Майдану.

Як писав «Вголос», 6 грудня у Вінниці активісти штурмували приміщення обласної ради, висловлюючи протест проти звільнення голови облради Сергія Сватка.

А 7 грудня на вінницькому Майдані громада підтримала ініціативу висунення кандидатури голови обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олексія Фурмана на посаду очільника Вінницької ОДА.

За фактом сутичок біля Вінницької ОДА слідче управління міліції відкрило кримінальне провадження за статтями «хуліганство» та «погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

7 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков дуже різко прокоментував цю подію на своїй сторінці у «Facebook». Зокрема, учасників акції протесту він назвав «дебілами, які не дружать з головою».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ