Водія, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду на Стрийщині, взяли під варту.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Львівської області.

Відомо, що аварія сталася ще 20 липня цього року. Тоді на трасі «Київ-Чоп» поблизу села Дубина Стрийського району водій автомобіля «Опель Астра», 24-річний мешканець району, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем «Мазда», в якому їхала сім'я з двома дітьми.

В результаті ДТП, пасажири «Мазди» - 36-річна жінка та її 10-річний син -  загинули на місці. 34-річний водій та 7-річна дівчинка отримали травми. Їх з тілесними ушкодженнями госпіталізували у лікарню. Проте, на жаль, через 10  днів чоловік помер.

В аварії постраждав і водій «Опеля». Його також доставили у медичний заклад. За даними експертизи, в момент ДТП він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Чоловіка затримали правоохоронці у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу  України. Йому вже вручили повідомлення про підозру.

Після лікування суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

В разі доведення його вини, чоловікові загрожує позбавлення волі на термін від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років. 

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ