Під час ранкової ракетної атаки на Україну, можливо, дві ракети впали під російським Волгоградом. Місцева влада поки не коментує інформацію.

Про це пише місцевий сайт v1.ru.

Повідомляється, що фрагменти «невідомих літальних об'єктів» виявили у Єланському районі. Фото та відео з місця події з'явилися у соціальних мережах. Деякі уламки знайшли у полі, інші пошкодили споруди місцевих мешканців.

За словами очевидців, один із об'єктів впав у лісопосадку. Інцидент стався, коли у небі пролітали крилаті ракети. Місцеві жителі стверджують, що об'єктів, що впали, було як мінімум два - один приземлився на дерева лісопосадки, другий - у полі, але не виключено, що були ще.

На місці вже побували рятувальники, але офіційно ГУ МНС Росії по Волгоградській області відмовилося від коментарів. Місцеві ЗМІ пишуть, що, судячи з реакції екстрених служб і влади, на подію складається враження, що вони вирішили повністю відсторонитися від ситуації. Також на дзвінки журналістів не відповідають у Південному військовому окрузі.

Також повідомляється, що візуально уламки нагадують крилату ракету великої дальності із сімейства Х-101/Х-102 – AS-23 KODIAK . Дані ракети надійшли на озброєння у 2012 році. Але ймовірно саме тут могли впасти звані порожні заряди, оскільки серйозних руйнацій не зафіксовано.

Нагадаємо, внаслідок ранкового ракетного удару по Кривому Розі загинуло 2 людей, постраждало 6 осіб, з них троє неповнолітні.

ІА "Вголос": НОВИНИ